Menu Zoeken English

Online open dag Chemische Technologie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Chemische Technologie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Chemische Technologie wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en  STC Group.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Chemische Technologie

Docent Michel van der Eijk en student Tjebbe Hoogland vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Chemische Technologie bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over: Wat je leert bij de opleiding Chemische Technologie, hoe de opleiding is opgebouwd, het doen van onderzoek, internationale mogelijkheden bij de opleiding en de sfeer en kleinschaligheid van de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

 

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Chemische Technologie? Onze studenten vertellen je graag iets over de opleiding en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze. Dus heb je vragen, stel ze gerust!

Tjebbe, derdejaarsstudent opleiding Chemische Technologie

Een studiekeuze maken is lastig, dat heb ik zelf ook ervaren! Op de middelbare school heb ik VWO afgerond en mijn tijdens deze schoolperiode wist ik totaal niet wat ik wilde gaan studeren. Uiteindelijk heb ik voor de opleiding Chemische Technologie aan de Hogeschool Rotterdam gekozen. Inmiddels zit ik in het derde jaar. Wil je meer weten over deze opleiding? Ik help je graag!

 

Stel je vraag via Instagram

Danny, vierdejaarsstudent opleiding Chemische Technologie

Mijn naam is Danny en ik ben inmiddels aan het afstuderen bij de opleiding Chemische Technologie. Heb jij vragen over de opleiding, stel ze gerust aan mij! 

 

Stuur mij een e-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen