Online open dag Chemische Technologie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Chemische Technologie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Chemische Technologie wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en  STC Group.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Chemische Technologie

Docent Michel van der Eijk en student Tjebbe Hoogland vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Chemische Technologie bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over: Wat je leert bij de opleiding Chemische Technologie, hoe de opleiding is opgebouwd, het doen van onderzoek, internationale mogelijkheden bij de opleiding en de sfeer en kleinschaligheid van de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!