Online open dag Chemie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Chemie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Chemie

Docente Emrin Bovens vertelt hoe het is om Chemie te studeren aan Hogeschool Rotterdam.

Onze afgestudeerden

Wat doen onze afgestudeerden nu? Bekijk het in het filmpje!

Stel je vragen aan onze student

Zij vindt het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Chemie en wat Chemie-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laat onze ‘social media-ambassadeur’ zien hoe haar leven er als student uitziet. Heb je vragen aan haar, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Chemie te studeren.

Mandy, student opleiding Chemie

Mijn naam is Mandy en ik ben student bij de opleiding Chemie. Lijkt de studie Chemie je wat, maar heb je nog wat vragen of twijfels? Wees niet bang om mij of de andere studenten een berichtje te sturen om je twijfels weg te nemen of je vragen te laten beantwoorden. Wij helpen je graag!

Stel je vraag via Instagram