Online open dagen Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Docente Linda Kerstens en studenten Adriana Regales en Corné Roubos geven antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke typen studenten lopen er rond bij de opleiding? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Commerciële Economie | De community’s
Maak kennis met de verschillende community’s van de opleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Adriana, tweedejaarsstudent
"Ik vind de projecten waarin we werken met echte opdrachtgevers het leukste om te doen!"

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Kralingse Zoom

Het grootste deel van ons onderwijs is op het moment online, maar we hopen je in de toekomst weer regelmatig te kunnen ontvangen op locatie Kralingse Zoom. Laat je rondleiden door de locatie met deze video.

Alle informatie over locatie Kralingse Zoom

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen