Online open dag Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Docente Linda Kerstens en studenten Adriana Regales en Corné Roubos geven antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke typen studenten lopen er rond bij de opleiding? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Commerciële Economie | De community’s
Maak kennis met de verschillende community’s van de opeleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Adriana, tweedejaarsstudent | CE: Creative Marketing & Sales
"Ik vind de projecten waarin we werken met echte opdrachtgevers het leukste om te doen!"

Stuur mijn een e-mail