Online open dag Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Docente Linda Kerstens en studenten Adriana Regales en Corné Roubos geven antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke typen studenten lopen er rond bij de opleiding? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Commerciële Economie | De community’s
Maak kennis met de verschillende community’s van de opeleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Quinty, eerstejaarsstudent | CE: Creative Marketing & Sales

Ik heb gekozen voor de opleiding Commerciële Economie: Creative Marketing & Sales omdat ik de combinatie creativiteit en economie heel interessant vind. Het valt mij op dat er heel veel opdrachten en projecten in een vrije vorm gecreëerd mogen worden, dit is onwijs leuk! Je hebt hierdoor echt de mogelijkheid je eigen stijl en persoonlijkheid te ontwikkelen. Heb je vragen over de opleiding dan kun je me een mailtje sturen!

Stuur mij een e-mail

Dunya, eerstejaarsstudent | CE: Creative Marketing & Sales

Na mijn mbo 4 opleiding 'Event management' wilde ik graag doorstuderen en ik kwam erachter dat deze opleiding perfect aansloot. Tijdens ons eerste project kregen we de opdracht om onderzoek te doen naartrends binnen de modemarkt, de doelgroep en concurrenten van een gekozen start-up. Dit was een leuke uitdaging!

Stuur mij een e-mail

Adriana, tweedejaarsstudent | CE: Creative Marketing & Sales
"Ik vind de projecten waarin we werken met echte opdrachtgevers het leukste om te doen!"

Stuur mijn een e-mail