Online open dagen Bouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Bouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? We helpen je graag online verder!

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Een onderdeel van het lesprogramma is:

Een online kennisclip van het vak Tenderteamproces.

‘Een rondje van de zaak!’, noemt docent Jeroen Knijn de observatie op locatie. In deze video neemt hij je mee op de bouwplaats van het project Boston en Seattle aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Hij laat zien hoe de aannemer op een slimme wijze deze woontorens heeft gemaakt door gebruik te maken van prefab sandwich elementen. Deze kennisclip is opgenomen voor het vak Tenderteamproces en is onderdeel van het uitstroomprofiel Bouw & Uitvoering.

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

RDM Rotterdam

Ben jij benieuwd hoe locatie RDM Rotterdam er van binnen uit ziet? Student Cheyenne geeft je in deze vlog een rondleiding. RDM Rotterdam is een oude scheepsloods en dat zie je overal terug. Er zijn veel praktijklokalen maar er is ook een vissenkom. Benieuwd? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie RDM Rotterdam

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen