Online open dagen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding

De onderwijsmanager van Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek vertelt je meer over wat je kunt verwachten tijdens de opleiding. Hoe ziet het onderwijsprogramma eruit? Wat kun je verwachten tijdens het eerste jaar? In dit filmpje krijg je antwoord op je inhoudelijke vragen.

De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) neemt je mee in projecten waar aankomend studenten mee in aanraking komen tijdens hun studie. Ook kom je meer te weten over technieken die gebruikt worden tijdens practica, projecten en theorielessen. Naast onderwijs geven is de opleiding ook erg actief buiten de landsgrenzen. Zo doet de opleiding jaarlijks mee aan een internationale wedstrijd (iGEM). Als aanvulling op hun studie, kunnen studenten deelnemen aan het Honoursprogramma, zodat zij buiten het reguliere curriculum opzoek gaan naar meer uitdaging.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen