Online open dag Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding

Margriet Langenberg is onderwijsmanager van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) en vertelt je van alles over deze opleiding. Wat je na de opleiding kunt doen, waartoe we je opleiden, wat de opbouw is en aan welke voorwaarden je moet voldoen.

De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) neemt je mee in projecten waar aankomend studenten mee in aanraking komen tijdens hun studie. Ook kom je meer te weten over technieken die gebruikt worden tijdens practica, projecten en theorielessen. Naast onderwijs geven is de opleiding ook erg actief buiten de landsgrenzen. Zo doet de opleiding jaarlijks mee aan een internationale wedstrijd (iGEM). Als aanvulling op hun studie, kunnen studenten deelnemen aan het Honoursprogramma, zodat zij buiten het reguliere curriculum opzoek gaan naar meer uitdaging.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) en wat BML-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laten onze ‘social media-ambassadeurs’ zien hoe hun leven er als student uitziet: wat ze leren, wat ze moeilijk vinden en hoe ze hun studie combineren met hun vrije tijd. De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om BML te studeren.

Rania, eerstejaarsstudent opleiding BML

Mijn naam is Rania. Ik doe de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek nadat ik vorig jaar mijn havodiploma heb gehaald. Ik ben eerstejaars en weet nog goed hoe lastig het is om een opleiding te kiezen. Daarom kan ik je wellicht helpen als je meer wilt weten over deze opleiding, of vragen hebt over hoe het is om hier te studeren. Je kunt je vragen stellen via Whatsapp. Gebruik het telefoonnummer: 06 - 11 48 28 46.

Louise, derdejaarsstudent opleiding BML

Mijn naam is Louise, ik ben 21 jaar en heb als vooropleiding VWO gedaan. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding. Naast ambassadeur van deze opleiding ben ik ook peercoach en zit ik bij de opleidingscommissie. Wanneer je vragen hebt over de opleiding of andere gerelateerde onderwerpen, neem dan contact met mij op!

Stel je vraag via Facebook

Mirienne, eerstejaarsstudent opleiding BML

Mijn naam is Miriënne en ik ben 19 jaar. Dit is mijn eerste jaar bij de opleiding BML en hiervoor heb ik de havo gedaan. Heb je vragen over de opleiding? Stuur mij dan gerust een berichtje op instagram!

Stel je vraag via Instagram