Online open dagen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding

Margriet Langenberg is onderwijsmanager van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) en vertelt je van alles over deze opleiding. Wat je na de opleiding kunt doen, waartoe we je opleiden, wat de opbouw is en aan welke voorwaarden je moet voldoen.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 15 januari 2021.

De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) neemt je mee in projecten waar aankomend studenten mee in aanraking komen tijdens hun studie. Ook kom je meer te weten over technieken die gebruikt worden tijdens practica, projecten en theorielessen. Naast onderwijs geven is de opleiding ook erg actief buiten de landsgrenzen. Zo doet de opleiding jaarlijks mee aan een internationale wedstrijd (iGEM). Als aanvulling op hun studie, kunnen studenten deelnemen aan het Honoursprogramma, zodat zij buiten het reguliere curriculum opzoek gaan naar meer uitdaging.