Menu Zoeken English

Online open dag Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Bedrijfskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Bedrijfskunde

Docente Rosalie Mes geeft antwoord op vragen zoals: Wat kan je verwachten van de opleiding? Wat is typerend voor bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam? Hoe is ons het onderwijs precies ingericht? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

 

Agenda webinars en Q&A sessie

Online in gesprek met de opleiding

Onze studenten aan het woord

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Bedrijfskunde en wat studenten van de opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam zoal doen? In onze vlog vertellen we:  wat we leren, onze ervaringen en hoe we de studie combineren met onze vrije tijd. Ook hebben we een studievereniging SCALA. We bieden graag onze hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Bedrijfskunde te studeren.

Famke, tweedejaarsstudent opleiding Bedrijfskunde
‘’Hoi, Ik ben Famke Kooreman. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaarsstudent van de opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam. Ik ga nog elke dag met veel plezier naar school omdat ik de opleiding echt leuk vind. Dit omdat ik altijd heel erg geïnteresseerd ben geweest in de Economie. Toen ik ging kiezen, wilde ik graag een opleiding doen die goed op de praktijk aansluit. En dat doet onze opleiding! Je merkt dat er veel focus ligt op de praktijk. Zo hebben we elk leerjaar stage. Ook is alle lesstof altijd gekoppeld aan bedrijven, echt of fictief. Dit waren voor mij allemaal positieve punten om te kiezen voor Bedrijfskunde. Ben je ook enthousiast geworden? Als je nog vragen hebt lijkt het me super leuk om je verder te helpen. Via onze Instagram kan je mij een berichtje sturen. Heel veel succes met je studiekeuze en wellicht tot volgend jaar! Liefs Famke’’ 

Stel je vraag via Instagram

Maysa, tweedejaarsstudent opleiding Bedrijfskunde

''Hoi, ik ben Maysa Sloekers en ik ben 19 jaar. Momenteel ben ik tweedejaarsstudent Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heb ik een jaar Accountancy gestudeerd, maar dit was voor mij toch te veel gericht op 1 vakgebied. Het feit dat Bedrijfskunde zo breed en dynamisch is trekt mij ontzettend aan en daarom zou ik dit ook zeker aanraden als je van afwisseling houdt. Ik heb afgelopen maand mijn stage bij Randstad afgerond en ben nu al druk op zoek naar een derdejaars stage in het buitenland! Ik merk dat ik het beste uit mezelf kan halen bij deze opleiding en dat ik elke dag weer meer leer! 
Succes met je studiekeuze! Groetjes Maysa''

Stel je vraag via Instagram

 

Olivier, derdejaarsstudent opleiding Bedrijfskunde 
''Hoi, ik ben Olivier, derdejaarsstudent Bedrijfskunde. Voor velen van jullie is dit een spannende periode met veel vragen: ‘Welke studie kies ik? Wat kan ik verwachten van de studie? Past de studie bij mij?’ Ik volg met plezier Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam. Ik merk dat ik mij kan ontwikkelen als professional en dat ik geweldige leerervaringen opdoe. Om je daarin mee te nemen heb ik ook een VLOG gemaakt met mijn ervaringen. Daarin kun je zien hoe ik de studie ervaar en hoe mijn internationale stage ervaring was. Nieuwsgierig? Bekijk dan mijn vlog, spoiler: ik heb een bijbaan overgehouden aan mijn stage.'' 

Stel je vraag via Instagram

 Leonisse, vierdejaarsstudent opleiding Bedrijfskunde 
‘’Ik ben Leonisse en woon al 5 jaren in Rotterdam. Voordat ik naar Rotterdam ben verhuisd, woonde ik op Curaçao. Ik ben vierdejaarsstudent en heb inmiddels mijn minor Business Process management afgerond. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij ProRail. Ik heb zowel de HAVO als MBO4 afgerond en kon met mijn MBO4 opleiding Bank- en Verzekeringswezen goed instromen bij de opleiding Bedrijfskunde. Het is mijn passie om procesmatige systemen binnen een bedrijf te onderzoeken en ervaar het optimaliseren van bedrijfsprocessen als een uitdaging. Wat ik het leukst vond tijdens mijn opleiding zijn de stages. Hier heb ik de theorie in de praktijk kunnen toepassen en daarnaast ook het bedrijfsleven leren kennen.’’

Stel je vraag via Instagram

Studievereniging SCALA

SCALA verbindt Bedrijfskunde studenten met elkaar, de stad en het bedrijfsleven door het organiseren van verschillende sociale en professionele activiteiten. 
Denk hierbij aan borrels, feesten, netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken enzovoorts. 
Voor meer informatie over de studievereniging van bedrijfskunde kan je een kijkje nemen op onze website.

 

Kijk op onze website

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen