Online open dag Finance & Control

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Finance & Control de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Graag willen we je online verder helpen.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Finance & Control

Vroeger heette het Bedrijfseconomie, maar nu Finance & Control. Helemaal klaar voor de toekomst in een snel veranderend beroepenveld. Wat leer je bij Finance & Control? Hoe ziet je carrière eruit na deze opleiding? Docent Jan Oostdijk vertelt je er alles over in deze video.

In deze video vertelt student Ilse Roodsant over alle extra activiteiten die je in het kader van de studie Finance & Control kan doen. Ilse doet mee aan het Honours Programma, studeerde een semester in Oostenrijk én neemt deel aan het nieuwe afstudeertraject. Ze weet er dus alles van!

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Finance & Control en wat Finance & Control-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Onze studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Finance & Control te studeren.

Ilse, vierdejaarsstudent opleiding Finance & Control

Ongeveer vier jaar geleden stond ik, waarschijnlijk net als jij, voor de lastige keuze welke studie ik wilde gaan doen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de opleiding Finance & Control en zit ik alweer in het vierde jaar! Vanaf dag 1 heb ik het ontzettend naar mijn zin en ben ik blij met deze brede opleiding. Door onder andere de vele praktijkervaringen die ik heb opgedaan, heb ik mij in de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot een echte bedrijfseconoom. Wil jij meer weten over de opleiding en mijn ervaringen of zit je met vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Mail Ilse

Isabel, derdejaarsstudent opleiding Finance & Control

Hoi ik ben Isabel Chow, ben nu 26 jaar en zit in het derde jaar van Finance & Control. Een studiekeuze maken is voor mij niet altijd even makkelijk geweest. Ik heb twee mbo-opleidingen niet afgerond, voordat ik een jaar of twee er tussen uit ging. Inmiddels met een mbo-diploma op zak, heb ik in de afgelopen drie jaar geen moment spijt gehad van mijn keuze en heb ik veel leerzame en leuke momenten gehad. Wil je meer weten over de opleiding Finance & Control, neem dan gerust contact op! Groet, Isabel

Mail Isabel

Jurian, tweedejaarsstudent opleiding Finance & Control

Door de huidige situatie is het extra lastig om de juiste studiekeuze te maken, daarom help ik je daar graag bij. Ik ben Jurian en ik woon al anderhalf jaar op kamers in Rotterdam. Ik zit inmiddels in het tweede jaar van de opleiding en sinds september maak ik ook onderdeel uit van het Honours Programme. Heb je vragen over de opleiding of over mijn ervaring met de studie? Stuur me dan een berichtje, dan vertel ik je er meer over!

Mail Jurian

Sanne, derdejaarsstudent opleiding Finance & Control

Hoi, ik ben Sanne Paardekooper en 21 jaar. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Finance & Control. De afgelopen drie jaar heb ik veel geleerd en geen moment spijt gehad van mijn keuze voor deze opleiding. Op dit moment loop ik stage en hier kan ik veel toepassen van wat ik heb geleerd. Wil je meer weten over de opleiding en mijn ervaring, stuur mij dan een berichtje met jouw vragen!

Mail Sanne