Online open dagen Automotive

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Automotive de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Automotive

Vierdejaars student Rick Gout vertelt hoe het is om de opleiding Automotive aan Hogeschool Rotterdam te volgen.

'In deze tijd is een studie keuze maken lastiger, ik (4e jaars student Automotive) deel in deze video mijn ervaringen met deze opleiding.' Anne Herrema - Afstudeerder Automotive

Student Tommy Rasch uit jaar 2 geeft in dit filmpje een voorlichting van de opleiding Automotive en vertelt daarbij zijn eigen ervaringen.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.