Online open dag Automotive

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Automotive de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Automotive

Vierdejaars student Rick Gout vertelt hoe het is om de opleiding Automotive aan Hogeschool Rotterdam te volgen.

'In deze tijd is een studie keuze maken lastiger, ik (4e jaars student Automotive) deel in deze video mijn ervaringen met deze opleiding.' Anne Herrema - Afstudeerder Automotive

Student Tommy Rasch uit jaar 2 geeft in dit filmpje een voorlichting van de opleiding Automotive en vertelt daarbij zijn eigen ervaringen.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Automotive bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Paul, tweedejaarsstudent opleiding Automotive

Ik ben Paul, een 19 jarige car-guy uit Delft en zit nu in mijn tweede jaar Automotive bij de Hogeschool Rotterdam. Ik begrijp dat het zeker nu lastig is een studiekeuze te maken. Daarom kan je bij mij terecht over vragen over de opleiding, via Facebook opleidingspagina. Ik hoop dat ik je goed kan helpen!

Stel je vraag via Facebook

Roëlle, eerstejaarsstudent opleiding Automotive

Mijn naam is Roëlle en ben 19 jaar. Op dit moment ben ik eerstejaars van de opleiding Automotive, na het behalen van mijn VWO-diploma. Wil je meer weten over deze studie, studeren, op kamers wonen of het studentenleven? Stuur mij dan gerust een berichtje via Instagram.

Stuur bericht via Instagram

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding