Online open dagen Accountancy

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Accountancy de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie over de opleiding Accountancy

In deze video kom je meer te weten over de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam Business School. Wat leer je tijdens deze opleiding, wat kan je ermee worden, en wat wordt er van jou verwacht? Docent Simon Cornet vertelt je er alles over.

Accountancy saai? Echt niet! Kijk maar naar deze video en leer wat de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam Business School jou kan bieden.

Wil je meer weten over het beroep van accountant in het algemeen? Bezoek dan de website www.accountantworden.nl voor meer informatie.