Online open dagen Accountancy

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Accountancy de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Accountancy

Accountancy saai? Echt niet! Kijk maar naar deze video en leer wat de opleiding Accountancy aan Hogeschool Rotterdam Business School jou kan bieden.

Wil je meer weten over het beroep van accountant in het algemeen? Bezoek dan de website www.accountantworden.nl voor meer informatie.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Kralingse Zoom

Het grootste deel van ons onderwijs is op het moment online, maar we hopen je in de toekomst weer regelmatig te kunnen ontvangen op locatie Kralingse Zoom. Laat je rondleiden door de locatie met deze video.

Alle informatie over locatie Kralingse Zoom

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen