Online open dag Accountancy

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Accountancy de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie over de opleiding Accountancy

In deze video kom je meer te weten over de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam Business School. Wat leer je tijdens deze opleiding, wat kan je ermee worden, en wat wordt er van jou verwacht? Docent Simon Cornet vertelt je er alles over.

Accountancy saai? Echt niet! Kijk maar naar deze video en leer wat de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam Business School jou kan bieden.

Wil je meer weten over het beroep van accountant in het algemeen? Bezoek dan de website www.accountantworden.nl voor meer informatie.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Accountancy en wat Accountancy-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Onze studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Accountancy te studeren.

Danny, vierdejaarsstudent opleiding Accountancy

Mijn naam is Danny en momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie bij Deloitte. Het leukste aan Accountancy vind ik het adviseren van klanten. Hier krijg je tijdens de opleiding veel mee te maken aan de hand van uitdagende projecten. Ik ben begonnen in het MBO, en ben via een Associate Degree in het derde jaar van de Bachelor Accountancy ingestroomd. Stel mij gerust je vragen. Ik beantwoord ze graag!

Mail Danny

Zoë, tweedejaarsstudent opleiding Accountancy

Ik heb altijd al een passie gehad voor cijfers en veel interesse in de cijfers van bedrijven. Hierdoor was mijn studiekeuze al snel gemaakt. Vanaf het eerste studiejaar heb ik een bijbaan bij een accountantskantoor waar ik nu ook stage loop. Het maken van een studiekeuze is op dit moment nog lastiger en daarom zou ik je graag willen helpen. Ik beantwoord graag jouw vragen om de juiste studiekeuze te maken.

Mail Zoë

Matthew, derdejaarsstudent opleiding Accountancy

Gedurende mijn schoolperiode heb ik mij georiënteerd op economische opleidingen en aan de hand van verschillende studiekeuzechecks bleek dat Accountancy het beste bij mijn kwaliteiten past. Dit kwam vooral doordat ik goed om kan gaan met cijfers en nieuwsgierig ben naar de achterliggende gedachtes achter de cijfers. Ik loop nu gedurende 5 maanden stage bij Accountantskantoor Grant Thornton in Rotterdam op de controlepraktijk. Wil je meer weten over de opleiding accountancy, mijn ervaringen en de overstap van het mbo naar het hbo neem dan gerust contact met mij op!

Mail Matthew