DUMMY Studiekeuzeweek Social Work

Maak online kennis met de opleiding

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Social Work de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met de opleiding Social Work.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie over de opleiding

<Video/online presentatie 2 -> Vul hier de korte samenvatting in van de video of online presentatie.>Docent Suzanne van Dijk geeft een antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

<Video/online presentatie 2 -> Vul hier de korte samenvatting in van de video of online presentatie > Docent Suzanne van Dijk geeft een antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Social Work en wat Social Work-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laten onze ‘social media-ambassadeurs’ zien hoe hun leven er als student uitziet: wat ze leren, wat ze moeilijk vinden en hoe ze hun studie combineren met hun vrije tijd. De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Social Work te studeren.

Romy, tweedejaarsstudent opleiding Social Work

Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om de juiste studiekeuze te maken! Zelf heb ik twee mbo-4 studies afgerond en heb ik twee tussenjaren gehad voordat ik wist dat ik deze opleiding wilde doen. Ik ben nu 24 jaar en ik heb er geen spijt van dat ik met Social Work ben begonnen, ik voel mij hier echt op mijn plek. Wil je meer weten over de opleiding en over mijn ervaringen? Neem dan gerust contact met mij op! :)

Rebecca, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Mijn vooropleiding is Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener (sociaal werk) niveau 4. Tijdens mijn vooropleiding heb ik stage gelopen bij een zorgcoördinator. Dit heeft mij doen besluiten om nog verder te studeren. Heb je vragen over de opleiding stel ze gerust!

Manal, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Ik ben 20 jaar oud, ik woon in Rotterdam en ik heb een instagramaccount waar je mij altijd een berichtje op kan sturen als je vragen hebt over de opleiding of als je juist iemand nodig hebt om je hart bij te luchten.

Stel je vraag via Instagram

Marloes, vierdejaarsstudent opleiding Social Work

Mocht je iets willen weten over het verloop van de opleiding of heb je specifiek vragen over een bepaald leerjaar? Voel je vrij en stel gerust je vragen en ik beantwoord ze met liefde. Lieve groet, Marloes