DUMMY Online open dagen Social Work

Maak online kennis met de opleiding

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Social Work de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met de opleiding Social Work.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie over de opleiding

<Video/online presentatie 2 -> Vul hier de korte samenvatting in van de video of online presentatie.>Margriet Langenberg is onderwijsmanager van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) en vertelt je van alles over de opleiding BML. Wat je na de opleiding kunt doen, waartoe we je opleiden, wat de opbouw is en aan welke voorwaarden je moet voldoen.

<Video/online presentatie 2 -> Vul hier de korte samenvatting in van de video of online presentatie > Docent Suzanne van Dijk geeft een antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Studenten en docenten op social media

Kom in contact en neem een kijkje achter de schermen

Op de sociale kanalen laten studenten van de opleiding zien hoe hun leven als student eruit ziet. Onze online ambassadeurs komen uit diverse klassen en leerjaren. Iedere student deelt wat hem bezig houdt en beantwoordt ook jouw vragen over de opleiding.