Online open dagen Vastgoed en Makelaardij

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Vastgoed en Makelaardij de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Bekijk de filmpjes van Vastgoed & Makelaardij

Waarom pas jij bij Vastgoed en Makelaardij?

Heb jij interesse in de gebouwde omgeving en ben jij sterk in economie en wiskunde? Dan is de opleiding Vastgoed en Makelaardij écht iets voor jou. De opleiding Vastgoed en Makelaardij is geen opleiding tot makelaar. Je wordt namelijk opgeleid tot vastgoeddeskundige. Je kunt na je opleiding aan de slag als bijvoorbeeld project- of ontwikkelmanager bij een herbestemming, als portfoliomanager bij een vastgoedbelegger, als vastgoedmanager bij een commerciële beheerder van onroerend goed of als vastgoedmanager bij een gemeente.

Vind jij financieel economische vakken leuk?

In de vastgoedwereld draait het vaak om waarde. Waarde van een huis, een kantoor, een gebied, een belegging, van een projectontwikkeling of maatschappelijke waarde. Om deze waarde te bepalen is het van belang dat je een kei bent in economie en wiskunde.

Bekijk ook dit.

Vastgoed draait om mensen, niet alleen om geld verdienen.

De opleiding Vastgoed en Makelaardij traint je in het waarderen, managen, beheren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Vastgoed draait om meer dan alleen geld verdienen, maar draait ook om waarde en mensen.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen