Menu Zoeken English

Online open dagen Logopedie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logopedie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie onderzoeksprojecten Logopedie

Docent Wanda van der Est geeft een online voorlichting voor de opleiding Logopedie. Ze vertelt je iets over het beroep logopedist; wat ga je precies doen en waar kun je gaan werken? Ook is er aandacht voor de eigenschappen die nodig zijn om een goede logopedist te worden en de vaardigheden en competenties die je als logopedist hebt na het afronden van de studie. Vervolgens zal ze je wat meer over de opleiding zelf vertellen, zoals de leermethode, de opbouw over de jaren heen en de stages. Ook wordt er kort gekeken naar doorstuderen na je bachelor. Tot slot vertelt ze iets over de inschrijvingsprocedures en hoe je je vragen kunt stellen, mocht je die hebben.

De communicatie met personen met een taalstoornis helpen verbeteren? Bekijk de online presentatie over relevante onderzoeksprojecten binnen de opleiding.
Logopedie is een veelzijdig beroep. Die veelzijdigheid kom je al tegen in de opleiding. Als student leer je de kennis, vaardigheden en houding die nodig zijn om het beroep goed uit te kunnen oefenen. Daarbij hoort ook het bijdragen aan de innovatie van de zorgpraktijk. Student Manouk van Vliet en docenten Philine Berns en Alissa Nikkels vertellen meer over hoe studenten van de opleiding Logopedie betrokken zijn bij relevante onderzoeksprojecten. Zo hebben bijvoorbeeld studenten bijgedragen aan een training voor zorgprofessionals, met als doel de communicatie met personen met afasie te verbeteren.

Een interview met een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Yasmin, student Logopedie

Yasmin Hollestein is bijna afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en toekomst. zij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen