Menu Zoeken English

Online open dagen Logopedie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logopedie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie onderzoeksprojecten Logopedie

Docent Wanda van der Est geeft een online voorlichting voor de opleiding Logopedie. Ze vertelt je iets over het beroep logopedist; wat ga je precies doen en waar kun je gaan werken? Ook is er aandacht voor de eigenschappen die nodig zijn om een goede logopedist te worden en de vaardigheden en competenties die je als logopedist hebt na het afronden van de studie. Vervolgens vertelt ze wat meer over de opleiding zelf , zoals de leermethode, de opbouw en de stages. 

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021. 

En je kunt alléén in september 2021 starten met de opleiding als je vóór 1 september 2021 minimaal een havo-, vwo- of mbo-niveau 4 diploma hebt behaald.

De communicatie met personen met een taalstoornis helpen verbeteren? Bekijk de online presentatie over relevante onderzoeksprojecten binnen de opleiding.
Logopedie is een veelzijdig beroep. Die veelzijdigheid kom je al tegen in de opleiding. Als student leer je de kennis, vaardigheden en houding die nodig zijn om het beroep goed uit te kunnen oefenen. Daarbij hoort ook het bijdragen aan de innovatie van de zorgpraktijk. Student Manouk van Vliet en docenten Philine Berns en Alissa Nikkels vertellen meer over hoe studenten van de opleiding Logopedie betrokken zijn bij relevante onderzoeksprojecten. Zo hebben bijvoorbeeld studenten bijgedragen aan een training voor zorgprofessionals, met als doel de communicatie met personen met afasie te verbeteren.

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Yasmin, oud-student Logopedie

Yasmin Hollestein is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en toekomst. zij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Rochussenstraat

Benieuwd hoe locatie Rochussenstraat er van binnen uit ziet? Student Beau geeft je een rondleiding. Op deze locatie zitten de zorgopleidingen. En dat zie je overal terug! Ben jij benieuwd waar je (praktijk)les krijgt, waar je kunt studeren en waar je van het mooie uitzicht kunt genieten op deze locatie? Bekijk dan de vlog! 

Alle informatie over locatie Rochussenstraat

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen