Menu Zoeken English

Online open dagen Fysiotherapie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Fysiotherapie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Fysiotherapie

Docent Lara van Rijmenam geeft een online voorlichting over de opleiding Fysiotherapie. Ze vertelt je iets over het beroep als fysiotherapeut en de eigenschappen die nodig zijn om een goede fysiotherapeut te worden, herken jij jezelf hierin? Ook is er aandacht voor de vaardigheden en competenties die je als fysiotherapeut nodig hebt na het afronden van de studie. Ze vertelt je hoe je dit gaat leren en geeft je een beeld van hoe de opleiding eruit ziet.

Let op: Het filmpje is afgelopen studiejaar gemaakt, maar nog helemaal actueel. Alleen de datum waarop je de uitslag van de selectieprocedure krijgt, moet 15 april 2021 zijn. Daarnaast kun je het proefstuderen nu online doen. Aansluitend op elke webinar organiseert de opleiding een online proefles, waaraan je kunt deelnemen.

 

Student Kiki vertelt je meer over de opleiding Fysiotherapie.

Ook studente Michelle vertelt je graag meer over de opleiding Fysiotherapie.

In deze video vertelt studente Ronahi meer over de opleiding Fysiotherapie.

 

Een interview met een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Nawien, oud-student Fysiotherapie

Nawien Jaggi is afgestudeerd en beantwoordt vragen over zijn studie en toekomst. Hij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Rochussenstraat

Benieuwd hoe locatie Rochussenstraat er van binnen uit ziet? Student Beau geeft je een rondleiding. Op deze locatie zitten de zorgopleidingen. En dat zie je overal terug! Ben jij benieuwd waar je (praktijk)les krijgt, waar je kunt studeren en waar je van het mooie uitzicht kunt genieten op deze locatie? Bekijk dan de vlog! 

Alle informatie over locatie Rochussenstraat

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen