Menu Zoeken English

Online open dag Business IT & Management

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Business IT & Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Business IT & Management

Docent Monique Meijer-van Dijk geeft antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke typen studenten lopen er rond bij de opleiding? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

 

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Business IT & Management bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Ayman, tweedejaarsstudent opleiding Business IT & Management

Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om de juiste studiekeuze te maken. Ik ben Ayman El Filali, een tweedejaarsstudent aan de opleiding Business IT & Management. Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik gelijk begonnen aan het HBO. Van jongs af aan toonde ik veel affiniteit met ICT en Bedrijfskunde. Om deze redenen heb ik ook gekozen voor de opleiding Business It & Management. Mijn interesses liggen in de innovatie van het gebruik van IT-middelen en de business intelligence. Wil je meer weten over de opleiding, stages of de hogeschool zelf? Voel je vrij en stel gerust je vragen en ik beantwoord ze graag. 

 Stuur een bericht via Instagram

 

Mai Ngo, tweedejaarsstudent opleiding Business IT & Management

Ik ben Mai en zit momenteel in het tweede leerjaar van de opleiding Business IT & Management (BIM). Het is zeker lastig om een studiekeuze te maken. Ik heb zelf ook een flinke speurtocht moeten doorstaan. Gelukkig heb ik mijn draai gevonden bij BIM. Tijdens de opleiding leer ik veel over de processen binnen de IT. Ik haal mijn voldoening uit de leuke medestudenten en docenten die altijd voor je klaar staan! Mocht je vragen hebben of twijfelen laat het mij gerust weten.

Stel je vraag via Instagram

Pryesh, tweedejaarsstudent opleiding Business IT & Management

Hey! Ik ben Pryesh, ik ben 21 jaar oud en zit in mijn tweede jaar Business IT & Management. Hiervoor deed ik Informatica aan Hogeschool Rotterdam, maar vond die opleiding toch niet zo bij me passen, waardoor ik ben gaan zoeken naar een andere opleiding. Ik had altijd al interesse in business omdat ik het economisch pakket (E&M) op HAVO had gekozen en de vakken Economie en M&O (Management & Organisatie) wel leuk vond. Toen ik naar een combinatie van business en informatica zocht, ben ik op BIM gestuit en vond de balans tussen de business en IT wereld beter bij me passen. Daarnaast volg ik ook het Honours programma van de HRBS (Hogeschool Rotterdam Business School). Verder ben ik werkzaam als peercoach waarbij ik onze eerstejaars help met hun studie gerelateerde vragen. Wil je meer over weten over de opleiding, neem dan gerust contact met mij op!

Stel je vraag via Instagram

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen