Menu Zoeken English

Hoe ziet ons onderwijs er na de zomer uit?

Wij kunnen ons voorstellen dat je als aankomend student benieuwd bent hoe het onderwijs eruitziet als jij straks gaat starten met je opleiding. Dit mag je in ieder geval van ons verwachten na de zomer.

Zo ziet het onderwijs er nu en straks bij ons uit

Bekijk de video

Sam van de opleiding Werktuigbouwkunde laat je in deze video zien hoe zijn studiedag er nu uit ziet: online en in kleine groepjes op locatie. Hoe jouw studiedagen er straks precies uitzien, hangt natuurlijk af van de opleiding die je hebt gekozen en de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Met de video van Sam krijg je wel alvast een idee.

Je gaat alle vakken volgen

Voor een deel zal dat online zijn, voor een deel in kleine groepen met klasgenoten en docenten op één van onze locaties.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Tijdens je studie heb je veel contact met je docenten en klasgenoten. Je ziet en spreekt elkaar online in de virtuele klas en af en toe werk je in kleine groepjes samen aan projecten op locatie. Daarnaast kun je met vragen altijd terecht bij je studieloopbaancoach.

Je start met een introductieprogramma

Elke opleiding organiseert introductieprogramma op locatie, zodat je persoonlijk kennis kunt maken met je klasgenoten en docenten. En Rotterdam, uiteraard. Des te sneller voel je je thuis.

Jouw gezondheid staat voorop

Bij het bezoek aan jouw locatie van de hogeschool zorgen we er natuurlijk voor dat de veiligheid van iedereen vooropstaat. Zo mag er een maximum aantal mensen in een ruimte bij elkaar komen, houden we 1,5 meter afstand van elkaar en geven stickers de juiste looproutes aan. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak en veilig voelt.

Lees ook de ervaringen van onze studenten en docenten:

Hoe gaan wij om met de 1,5 meter samenleving

Onderwijs vindt online en op de locaties van Hogeschool Rotterdam plaats. Om samen veilig te studeren en te werken op onze hogeschoollocaties in het corona-tijdperk, is er een protocol opgesteld. In deze video laten we je zien wat je kunt verwachten en hoe jij kunt bijdragen aan een veilige onderwijs- en werkomgeving.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen