Menu Zoeken English

Webinar Toelatingsonderzoek 21+

Laat je informeren

Wil je een opleiding bij ons komen volgen maar heb je niet het juiste diploma? En ben je ouder dan 21 jaar? Doe dan mee met deze webinar!

Het toelatingsonderzoek 21+ is voor alle aankomend studenten die niet in het bezit zijn van een mbo-4, havo- of vwo-diploma. Tijdens deze webinar bespreekt Tak Pin alles wat je moet weten over dit toelatingsonderzoek en beantwoordt al je vragen daarover. Heb je geen tijd op 8 december? Je kunt jouw vragen ook stellen per mail studievoorlichting@hr.nl, via de chat of bellen met (010) 794 44 00.

Hoe werkt het?

Je kunt je hieronder aanmelden voor deze webinar. Tijdens de webinar geeft de voorlichter live via de webcam een voorlichting en kun je tussentijds vragen stellen via een chatvenster in het scherm. Je hebt alleen een laptop of ander device (pc/tablet) met een internetverbinding nodig. 

Datum

Dinsdag 8 december, van 19.00 - 20.00 uur

Klik hier voor een overzicht van alle online voorlichtingsactiviteiten van het Toelatingsonderzoek 21+.

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze webinar. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen aan de webinar. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

Online registreren voor het event.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen