Menu Zoeken English

Online informatieavond Masteropleidingen Fysiotherapie

Maak kennis met deze opleidingen tijdens de online informatieavond

Door de coronacrisis is onze fysieke bijeenkomst op deze datum komen te vervallen. Om je toch kennis kunnen te laten maken met onze opleiding, zijn we aan het kijken welke online mogelijkheid we je daartoe kunnen bieden. Van een ingesproken PowerPoint met contactgegevens tot een webinar. Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan. Zodra we weten in welke vorm wij de informatieavond doorgang kunnen laten vinden, informeren wij je hierover.

Datum en tijd

Woensdag 13 mei 2020, vanaf 19.00 uur

Waarom een master?

De vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeuten neemt toe. Vergroot daarom je kans op de arbeidsmarkt en volg een van onze masteropleidingen; Sportfysiotherapie, Manuele Therapie of Kinderfysiotherapie.

Onze masteropleidingen worden in deeltijd gegeven, waardoor je deze naast je baan kunt volgen. In drie jaar werk je toe naar de titel Master of Science (MSc) waarmee je als specialist je loopbaan kunt op- en uitbouwen in de richting die jij hebt gekozen.

De integratie van wetenschap in de praktijk staat centraal binnen onze opleidingen. Verdieping in diagnostiek en behandelvaardigheden, een kritische reflectie en op hoog niveau klinisch redeneren vormen de bagage die je in drie jaar meeneemt. Daarnaast kun je interprofessioneel samenwerken en kun je een bijdrage leveren aan de innovatie van het beroep.

Aanmelden

Online registreren voor het event.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen