Informatieavond masteropleidingen Fysiotherapie

Maak kennis met onze Fysiotherapie masters tijdens de informatieavond.

Op 17 januari 2018 organiseren wij een informatieavond. Je kunt deze avond ook twee colleges volgen om de sfeer op onze opleiding te proeven. Meld je vandaag nog aan.

De vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeuten neemt toe. Vergroot daarom je kans op de arbeidsmarkt en volg een van onze masteropleidingen; Sportfysiotherapie, Manuele Therapie of Kinderfysiotherapie.

Onze masteropleidingen worden in deeltijd gegeven, waardoor je deze naast je baan kunt volgen. In drie jaar werk je toe naar de titel Master of Science (MSc) waarmee je als specialist je loopbaan kunt op- en uitbouwen in de richting die jij hebt gekozen.

De integratie van wetenschap in de praktijk staat centraal binnen onze opleidingen. Verdieping in diagnostiek en behandelvaardigheden, een kritische reflectie en op hoog niveau klinisch redeneren vormen de bagage die je in drie jaar meeneemt. Daarnaast kun je interprofessioneel samenwerken en kun je een bijdrage leveren aan de innovatie van het beroep.

Tijdens de informatieavond krijg je voorlichting en informatie over het curriculum, uitstroomrichtingen en praktische zaken. Daarnaast biedt elke master twee colleges aan. Het is mogelijk om de colleges bij twee verschillende opleidingen te volgen.

Datum en tijd

Woensdag 17 januari 2018, 18.30 - 21.30 uur

Programma

18.30 – 19.00 uur Inloop
19.00 – 19.30 uur Algemene informatie over de drie masteropleidingen Fysiotherapie
19.30 – 20.00 uur College 1 bij Kinderfysiotherapie, Manuele Therapie of Sportfysiotherapie
20.00 – 20.30 uur College 2 bij Kinderfysiotherapie, Manuele Therapie of Sportfysiotherapie
20.30 – 21.00 uur Mogelijkheid om vragen te stellen

* Het is mogelijk om de colleges bij twee verschillende masteropleidingen te volgen.

Locatie

Locatie Rochussenstraat

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam

Aanmelden

Online registreren voor het event.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.