Menu Zoeken English

Informatieavond Master River Delta Development GEANNULEERD

Maak kennis met deze opleiding tijdens de informatieavond van 19.30 - 21.00 uur.

Je hebt een bachelor diploma op zak en ziet dat er grote opgaven liggen in deltagebieden wereldwijd. Je wilt duurzame oplossingen realiseren maar realiseert je dat het moeilijk is om dat in de praktijk voor elkaar te krijgen.
Je weet best veel van je vakgebied, maar hebt nog onvoldoende inzicht in hoe deltagebieden als geheel functioneren. Je bent wereldwijs, maar mist kennis en ervaring over hoe je grotere veranderingen kunt bereiken. Het moet anders, maar hoe?

In de Master RDD werk je aan het oplossen van grootschalige vraagstukken in kust-, rivieren- en stedelijk gebied. Je krijgt les in hoe deltasystemen werken en hoe grote veranderingen daarin tot stand komen. Je wordt gecoacht in welke rol bij je past om je die kennis in de praktijk toe te passen. Je studeert in anderhalf jaar af als een echte facilitator of change die duurzame veranderingen in de wereld kan bewerkstelligen. Je mag dan de titel Master of Science (MSc) na je naam dragen.

Geïnteresseerd? Kom naar de voorlichtingsavond.

Wanneer

Donderdag 2 april 2020
19.30 - 21.00 uur

Locatie

Locatie Academieplein
G.J. de Jonghweg 4-6
3015 GG Rotterdam
Collegezaal AP.A.0029 begane grond

Aanmelden

Wegens de ontwikkelingen rond het coronavirus zijn alle onderwijsactiviteiten komen te vervallen op Hogeschool Rotterdam. De informatieavond op 2 april is daarom komen te vervallen.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen