Informatieavond Master Physician Assistant

Maak kennis met deze opleiding tijdens de informatieavond.

Een Physician Assistant (PA) neemt medische taken over van een specialist en schrijft zelfstandig medicijnen voor. De algemene variant* van de master Physician Assistant (MPA) is een 2,5 jarige duale masteropleiding. De opleiding kent één schooldag per week, bevat veel zelfstudie en wordt afgerond met een wetenschappelijk onderzoek en bijbehorende masterthese.

We nodigen je van harte uit om kennis te maken met onze opleiding tijdens een informatieavond. Onze docenten zijn aanwezig om je vragen over de opleiding te beantwoorden. Er is een doorlopende voorlichting over stages (mini-coschappen), hoe je leren, werken en privéleven combineert, wat geschikte werkplekken en wie geschikte leermeesters zijn en hoe je hen kunt overtuigen om deze samenwerking met je aan te gaan. Ook bieden we een demonstratiecollege aan waarbij je de sfeer van de opleiding kunt proeven.

*Let op: Hogeschool Rotterdam biedt ook de Masteropleiding Physician Assistant gericht op de Klinische Verloskunde (MPA-KV) aan. Voorlichting van deze opleiding vindt mogelijk op andere datums en tijden plaats.

Voor wie

Voor deze master heb je een afgeronde bachelor in de zorg of gezondheidswetenschappen en 2 jaar relevante werkervaring nodig. Ook wanneer je via een inservice-opleiding bent opgeleid tot operatieassistent of anesthesiemedewerker ben je, via een positief hbo-assessment van ons assessmentbureau, toelaatbaar.

Belangrijk

Je wordt gedurende de duur van je opleiding in een 'leerling-gezel-constructie' aan een leermeester (medisch specialist of huisarts) gekoppeld en door hem/haar en diens collega's opgeleid. Begin dus op tijd met zoeken naar een leermeester; tijdens de informatieavond vertellen we je hoe je dit aanpakt.

Datum en tijd

Dinsdag 23 januari 2018, 18.00 - 20:00 uur

Locatie

Locatie Rochussenstraat

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam

Aanmelden

Online registreren voor het event.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.