Menu Zoeken English

Denk met ons mee

Verbeter de online dienstverlening

Wil je meehelpen om Mijn HR nog beter te maken? Graag! Hogeschool Rotterdam ontwikkelt Mijn HR op basis van wensen en behoeften van studenten en medewerkers.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt uitgenodigd worden voor een workshop (klankbordsessie) met 8 tot 12 personen. Deze vindt ongeveer vier keer per jaar plaats.

In diepte-interviews van maximaal 1 uur gaan we met je in gesprek over hoe Mijn HR jou helpt, en hoe dat nog beter kan. Deze interviews zijn soms samen met een medestudent.

Een aantal keer per jaar testen we de verbeteringen in Mijn HR en de gebruiksvriendelijkheid ervan (usability). In een online testomgeving loop je dan met ons de nieuwe onderdelen door.

Ben je student aan de Hogeschool Rotterdam en ga je binnenkort afstuderen op het gebied van digitale media en gebruiksonderzoek? Denk dan eens na of je jouw vaardigheden kunt inzetten voor het verbeteren van Mijn HR.

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken

Lijkt het je leuk om op één van deze manieren mee te denken? Meld je dan aan. Dankzij jouw mening en suggesties kunnen we Mijn HR steeds verder verbeteren.

Ja, ik wil graag meedenken over Mijn HR

Studenten werken aan doorontwikkeling van app en webversie

Teams

Voor iedereen die mee wil denken en meepraten over de ontwikkeling van Mijn HR hebben we een Teamsomgeving ingericht, waar je in verschillende kanalen met elkaar de nieuwe ontwikkelingen kunt bespreken.

Feedback op Mijn HR

Misschien loop je bij het gebruik van Mijn HR tegen een bug aan, of werkt iets niet zoals je verwacht. Dit horen we graag van je, zodat we Mijn HR kunnen verbeteren. 

Ik wil een bug melden of feedback geven op Mijn HR

Mijn HR is speciaal ontwikkeld om studenten van de Hogeschool Rotterdam te ondersteunen in het organiseren van hun studie. Vanwege technische beperkingen is het op dit moment is het nog niet mogelijk om als medewerker in te loggen in deze omgeving. Wil je meer weten over de achtergrond van Mijn HR en middels een demo een kijkje willen nemen? Neem dan contact op met ons op op studienet@hr.nl.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen