Menu Zoeken English

Het Financieele Dagblad

Financieel Nieuws

Het FD bied je zes dagen per week artikelen en nieuws over politiek, economie en het bedrijfsleven. Maak eenmalig een persoonlijk account aan voor toegang tot de online krant en apps.

Toegang krijgen

meld je aan via de link op deze pagina

De eerste keer dat je naar de FD website gaat moet je een persoonlijk account aanmaken. Het wachtwoord dat je hierbij aanmaakt heb je nodig voor de e-paper app. Je kunt het optioneel ook gebruiken om makkelijker in te loggen buiten de hogeschoolcampus.

  1. Ga via de de speciale login.fd.nl/hro-link naar het FD
  2. Kies "Hogeschool Rotterdam" in het Surfconext menu als daarom gevraagd wordt.
  3. Vul je voor- en achternaam in en maak een wachtwoord aan.
  • Je persoonlijke login (e-mail + wachtwoord) blijft 3 maanden actief.  Krijg je een melding dat je account verlopen is, log dan opnieuw in via login.fd.nl/hro om het te heractiveren.
  • Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Formats

Lees het FD via de website of de apps

Het FD is van oudsher (sinds 1796) een zakenkrant die zich primair richt op de beurs, de economie en het bedrijfsleven. Ook actuele ontwikkelingen in politiek, cultuur en samenleving worden belicht. Het FD word je digitaal aangeboden als website en via twee apps.

Website

Heb je een persoonlijk account aangemaakt, dan kun je je aanmelden via de link op deze pagina, of met je zelfgekozen wachtwoord. De website geeft ook toegang tot de e-paper editie, met de krant in originele opmaak. Daarnaast kun je je abonneren op nieuwsbrieven via je persoonlijke account.

FD app

Het Financieele Dagblad biedt toegang tot het laatste zakelijke nieuws overzichtelijk in één app, inclusief de beurskoersen van vele effectenbeurzen. 

Google Play downloadknop  Apple Appstore downloadknop

FD e-paper app

Met de FD E-Paper App lees je de krant op je tablet. De nieuwste editie van het FD is hier elke werkdag en zaterdag vanaf 00.30 uur te downloaden. Dit is een exacte kopie van de krant van die dag. Log in op deze app met je persoonlijke account. 

Google Play downloadknop  Apple Appstore downloadknop

 

Promotiefolder

Wil je de informatie op deze pagina bewaren, of onder de aandacht brengen bij studenten?

Download de  brochure

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen