Menu English

Refresh your English

Refresh your English

Vakinhoud

Een goede beheersing van de Engelse taal is erg belangrijk voor iedere Hbo-student. Veel studiemateriaal is in het Engels en daarnaast worden sommige vakken enkel in het Engels gegeven. Een goede kennis van het Engels is ook essentieel in het internationale bedrijfsleven. Daarbij zijn vaardigheden zoals lezen, schrijven, luisteren maar vooral ook spreken van groot belang.

De module Refresh biedt studenten de kans om aan al die vaardigheden te werken. In deze module frissen studenten hun kennis op van onder andere de werkwoordstijden, de lijdende en bedrijvende vorm en woordvolgorde in het Engels. Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de kwaliteit van de uitspraak. Studenten maken drie schrijfopdrachten waarin zij argumenten uitwerken en onderbouwen en redenen en verklaringen geven over meningen en plannen. Zij letten op een goede tekstopbouw en gebruiken de juisten verbindingswoorden. Ook werken ze aan hun spreek – en luistervaardigheid d.m.v. oefeningen, video’s, teksten, groepsdiscussies en rollenspellen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen