Menu English

Zelf aan de slag met de online mirro modules

Wil je meer rust in je hoofd? Beter omgaan met geld? Slaaptips? Ga aan de slag met één van de online modules van Mirro

Let op: de online modules blijven tot eind december 2022 bechikbaar via deze pagina. Vanaf 01 januari 2023 bieden we de modules niet langer aan. dit vanwege onvoldoende belangstelling. 

De online modules van Mirro helpen bij het herkennen en aanpakken van diverse psychische klachten. Denk aan thema's als 'Angst en paniek', 'Piekeren' of 'Zelfbeeld'. De modules bestaan uit oefeningen, ervaringsverhalen, tests en tips. Je kunt de modules gratis, zelfstandig én anoniem doorlopen. Klik hieronder op de link om al de modules te bekijken.

Als je een module wilt doen kom je in de beveiligde omgeving van Mirro terecht waar je een overzicht hebt van alle online modules en een persoonlijk profiel met een overzicht van je activiteiten in een tijdlijn. Dit overzicht is voor niemand anders zichtbaar dan voor jou.

Bekijk hier alle modules en begin direct!

Benieuwd of dit wat voor jou is? Bekijk eerst dit filmpje

Wil jij ons helpen de online workshops nog beter te maken? Vul dan deze korte vragenlijst in en ontvang een bol.com bon van 5 euro!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen