Menu English

Adviesrapport herhuisvesting CSR

Catering Services Rotterdam

Studenten schrijven adviesrapport voor de herhuisvesting van de opdrachtgever op het bedrijventerrein Rotterdam Noord-West.

Vraagstelling

Wat wordt de ideale locatie van Catering Service Rotterdam gekeken naar de eisen en wensen van de directie en de mogelijkheden die het bedrijfsterrein Rotterdam Noord-West te bieden heeft?

Aanpak

Het project is aangepakt met de methode projectmatig creeëren. Eerst zijn alle kwaliteiten van het projectteam in kaart gebracht, zodat alle kwaliteiten benut worden. Daarna is er een groot onderzoek gedaan naar het beste pand voor CSR. Hiervoor zijn verschillende bronnen raadpleegd, zoals internet, boeken, makelaars, referentiebedrijven, database, enz. Daarna zijn alle mogelijke panden op een rij gezet en de beste eruit gehaald voor CSR. Aan de hand van de gevonden onderzoeksresultaten is er een advies geschreven voor de directie van CSR.

Resultaat

Het resultaat is een uitgebreid adviesrapport voor de directie van CSR. De meerwaarde van het project is, dat de herhuisvesting van CSR, aan de hand van het adviesrapport, in gang kan worden gezet. Gezien er een groot onderzoek gedaan is naar het beste pand en de onderzoeksresultaten daarvan in kaart gebracht zijn, is daardoor het beste advies geschreven voor CSR. Ook zijn er extra opdrachten gedaan naar aanleiding van vragen van de directie van CSR.

Opleiding(en)

  • Facility Management

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Priscilla Hompus, Suyiennara Jacob, Sharmayne van Keulen, Marsheline Manuela

Downloads

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen