Menu Zoeken English

Aan de Slag 2.0

Gemeente delft

Onderzoek naar inzet social media door gemeente Delft bij project waar uitkeringsgerechtigden werken met behoud van uitkering

Probleemstelling / omschrijving

Cluster Samenleving van gemeente Delft wil weten of social media een geschikt middel is om haar communicatie met betrekking tot project ‘Aan de Slag’ te verbeteren. Hierbij hoort de volgende probleemstelling: ‘Op welke manier kan het cluster Samenleving van de gemeente Delft social media inzetten om actieve deelname en invloed van projectdeelnemers tijdens het project 'Aan de Slag' te bevorderen?’.

Aanpak

Om de probleemstelling te kunnen beantwoorden, zijn er verschillende methoden van onderzoek toegepast. De meest gebruikte methoden zijn deskresearch, fieldresearch en benchmarking.

Resultaat

Het cluster realiseert zich dat in de toekomst social media ook voor de overheid een steeds grotere rol zal gaan spelen. Om niet achter te blijven in deze ontwikkeling, wil het cluster graag weten wat social media specifiek voor project ‘Aan de Slag’ kan betekenen. Door middel van het onderzoek is er een adviesrapport gecreëerd dat antwoord geeft op de probleemstelling.

Opleiding(en)

  • Communicatie

Type

Afstuderen

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen