Menu English

Rotterdam Business School

Internationale professionals

Door de interculturele basis van het praktijkonderwijs van de Rotterdam Business School, worden studenten opgeleid tot internationale professionals.

Toon:

RBS bereidt de studenten voor op een internationale carrière. Dit gebeurt zoveel mogelijk samen met het internationale bedrijfsleven. De studenten verrichten samen met lectoren en het kenniscentrum onderzoek voor internationale bedrijven in een interculturele en multidiciplinaire omgeving. De circa 40 nationaliteiten binnen de opleidingen, onderstrepen het internationale karakter. De samenwerking met het werkveld komt tot uiting in stages, gastcollege's, bedrijfsbezoeken, adviesraden, afstudeeropdrachten en gezamenlijke onderzoeksopdrachten.

'Placement and Career Event'

Het Placement and Career Event wordt jaarlijks georganiseerd door Rotterdam Business School en het Instituut voor Financieel Management. Tijdens dit evenement kunnen studenten van de twee instituten in contact komen met bedrijven voor stages en carrière mogelijkheden na het afstuderen.

Het instituut is onderdeel Hogeschool Rotterdam Business School.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen