Menu English

Rotterdam Academy

Associate degrees

De Rotterdam Academy is het onderdeel van Hogeschool Rotterdam dat de 2-jarige hbo-opleidingen aanbiedt. Een samenwerking van de hogeschool met de ROC's Albeda College en Zadkine. Pluspunt: een goede overgang van mbo naar hbo.

Toon:

Rotterdam Academy gelooft in een goede samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Dat betekent dat we intensief samenwerken met bedrijven en instellingen en dat doen we vanuit het Rotterdam Academy Business Link. 

Rotterdam Academy Business Link is de brug tussen onderwijs en bedrijfsleven. We helpen om het onderwijs en de praktijk (MKB Rotterdam) te verbinden. We bemiddelen bijvoorbeeld tussen studenten en bedrijven via projecten, stages en praktijkopdrachten. En dat doen we voor alle Associate degree-opleidingen van Rotterdam Academy.

“Bedrijven zijn onderdeel van goed onderwijs. Ze hebben directe invloed op de ontwikkeling van studenten: hun potentiële werknemers”

John Sosrojoedo Mede-initiator Rotterdam Academy Business Link

Praktijkweek 2020

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen