Menu Zoeken English

Instituut voor Lerarenopleidingen-OUD

Vakmanschap en meesterschap

Het Instituut voor Lerarenopleidingen (IvL) leidt competente leraren op voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroeps- en volwasseneneducatie. Daarnaast biedt het instituut de Master Leren en Innoveren aan.

Toon:

Ben je op zoek naar nieuwe kennis of wil je juist kennis overdragen? Zoek je stagiaires of wil je een nieuwe generatie aan je vraagstuk laten werken? Dan heb je in ons een goede partner gevonden. Wij werken op diverse manieren samen met bedrijven, organisaties, (onderwijs)instellingen en dus met jou.

Het werken in de stages en projecten in de praktijk vormt een belangrijk deel van de opleiding. Studenten leren onderwijstaken uitvoeren afkomstig uit de praktijk, met uitdagingen uit het dagelijks leven. Ze leren op deze manier om vraaggestuurd, producerend en competentiegericht in een betekenisvolle context te werken en te leren. Daarnaast wordt hen duidelijk dat voor het uitvoeren en tot een goed einde brengen van een project niet alleen kennis nodig is, maar ook overleg en samenwerking om tot een verantwoorde oplossing te komen.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen