Menu English

Resilience Café

Mensen maken de stad!

Mensen maken de stad! Daarom organiseren wij – studenten minor Creating Resilient Cities & Master River Delta Development – het Resilience Café: een interactief en co-creatief event waar we samen met jou plannen willen maken voor een groene, veilige, gezonde en inclusieve stad.

Heb jij hier ideeën voor of wil je er juist meer over weten? Wil jij idealen omzetten in voorstellen voor concrete acties? En wil je dat graag doen in co-creatie en interactie met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het Resilience Café hosten we workshop, serious games, discussies en hands-on activiteiten rond 7 verschillende thema’s:

💫 Community engagement
💫 Energy transition
💫 Greening cities
💫 Water - and what happens below the surface
💫 Upcycling
💫 Power of Collaboration
💫 Co-creatie als kennisontwikkeling

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 24 oktober 2023, van 15-17 uur
Waar: Hogeschool Rotterdam, locatie Academieplein, Mediatheek (begane grond)
Praktisch: de organisatoren komen uit alle hoeken van de wereld – van Duitsland tot Griekenland en van Iran tot Mexico; daarom spreken we tijdens het café Engels met elkaar. Uiteraard staan er een drankje en hapje op tafel!
Aanmelden of meer weten: crc@hr.nl

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen