Menu English

ICTO Lunchcafé X Immersive Tech Tour

In het bedrijfsleven is XR sterk in opkomst, maar heeft onderwijs er ook iets aan?

Immersive Tech (XR) is technologie die de gebruiker onderdompelt in een beleving. De echte wereld word aangevuld of volledig vervangen. In het bedrijfsleven is XR sterk in opkomst, maar heeft het onderwijs er ook iets aan? Ervaar het zelf en laat je inspireren tijdens het ICTO Lunchcafé X Immersive Tech Tour.

Op 21 en 22 november vindt de Immersive Tech Tour plaats op Academieplein. De aftrap vindt plaats tijdens het ICTO Lunchcafé. Bekijk hieronder het programma.

PROGRAMMADinsdag 21 november12.00 - 14.00 uur Playground; demonstraties en experimenteerruimte o.b.v. studenten van het Stadslab (start elk halfuur)14.00 - 15.00 uur Immersive Tech in de klas15.00 - 16.00 uur Workshop 360° videoWoensdag 22 november9.30 uur en 13.00 uur Immersive Tech in de praktijk15.00 - 16.00 uur Ondertussen bij EAS & IGO16.00 - 17.00 uur Stel je wilt iets met XR, wat dan?

Praktische informatie

Waar: Hogeschool Rotterdam, locatie Academieplein
Aanmelden: In de flyer vind je meer informatie over het programma. Je kunt je per tijdsblok voor een sessie aanmelden. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden voor 21 & 22 november kan hier. Voor de workshop Immersive Tech in de praktijk is een apart aanmeldingsformulier.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen