Menu Zoeken English

Instituut voor Commercieel Management

De professionele ondernemer van straks

Het instituut voor Commercieel Management bestaat uit de opleidingen Commerciële Economie met de communities Creative Marketing & Sales, Global Marketing & Sales, Marketing of Social Business, Sportmarketing & Management en de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Toon:

Een nieuw product in de markt zetten? Behoefte aan een marktonderzoek? Of wat hulp gebruiken bij het opzetten van een nieuwe onderneming? Onze studenten kunnen veel voor een organisatie betekenen. Onze studenten hebben een frisse blik en helpen graag! 

De praktijk de school in

Bijdrage aan ons onderwijs

Gastdocentschap

Een gastdocent vormt een brug naar de beroepspraktijk en verzorgt één of meerdere lessen in het kader van een bepaald vak. Het Instituut voor Commercieel Management maakt regelmatig gebruik van gastdocenten.

Bedrijfsbezoek

Onze studenten nemen graag een kijkje in een bedrijf om meer te weten te komen over de beroepspraktijk. In het verlengde van een bepaalde module bezoeken de studenten gedurende hun opleiding verschillende bedrijven.

Deelname aan netwerkbijeenkomsten

Wij organiseren jaarlijks diverse evenementen om studenten in contact te laten komen met bedrijven voor bijvoorbeeld een stage, afstudeeropdracht of werkplek.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.