Menu English

Hogeschool Rotterdam Business School

Let’s change the face of business

Hoe het bedrijfsleven er over 10 jaar uitziet? Dat weet niemand. Eén ding is zeker: het zal totaal anders zijn dan vandaag. Digitaler, internationaler, duurzamer... Wat organisaties vooral van je vragen, is dat je kunt omgaan met al deze veranderingen. Dat je in staat bent om nieuwe ontwikkelingen naar je hand te zetten. Dat is precies wat je leert bij Hogeschool Rotterdam Business School.

Toon:

Eén open netwerk

In Rotterdam hebben we alle financiële, bedrijfskundige, commerciële én internationale business opleidingen samengebracht in één business school. Hierbinnen vinden we elkaar in een groot open netwerk van opleidingen, differentiaties, projecten, minors en masters.

Een project met totaal verschillende studenten, een minor van een andere opleiding of een fieldlab samen met een echte opdrachtgever, dat is de dagelijkse praktijk in Rotterdam.

Verder kijken en jezelf overtreffen

Iedere opleiding heeft een duidelijke eigen identiteit, net zoals elke student een eigen persoonlijkheid heeft. Van daaruit kun jij je zo vrij mogelijk bewegen. Zo leer je over de grenzen van je eigen vakgebied heen kijken én ontdek je waar jouw talenten liggen.

Verandering brengen

Je talenten pas je tijdens je studie al zoveel mogelijk toe in de praktijk, want ook de grenzen tussen onderwijs en bedrijfsleven doen er steeds minder toe. We zijn onderdeel van de Rotterdamse economie, draaien er volop in mee en willen de verandering juist aanjagen.  

Maximale impact

Als je studeert aan Hogeschool Rotterdam Business School leer je impact creëren. Impact op het bedrijfsleven en de stad Rotterdam, impact op de samenleving als geheel. Zo ontdek je gaandeweg hoeveel power je hebt om dingen te veranderen. Je bent niet klaar voor de toekomst van het bedrijfsleven, jij bént de toekomst.

Nieuws

Wat is het laatste nieuws van de HR Business School?
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen