Menu English

Wilt u graag uw kennis delen met studenten? Dat kan op veel verschillende manieren! Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vooral contact met ons op, we horen graag uw ideeën! 

Gastcolleges

Studenten inspireren? Deel uw ervaring door het geven van een gastcollege!

Vertegenwoordigt u een nationaal of internationaal opererend bedrijf, dan kan een gastcollege binnen één van onze semesters een interessante optie zijn. Het biedt u de kans om met studenten in contact te treden en hen enthousiast te maken voor het vakgebied of uw organisatie. Wij staan altijd open voor uw ideeën ten aanzien van een gastcollege.

Inhousedagen en bedrijfsbezoeken

Tijdens een bedrijfsbezoek kunt u studenten kennis laten maken met de bedrijfscultuur, de afdelingen en werkzaamheden.

Samen met een docent zal een groep studenten bij u op bedrijfsbezoek komen. Tijdens deze ochtend of middag kunt u de studenten laten kennismaken met onder andere de bedrijfscultuur, afdelingen en werkzaamheden. U bent vrij om zelf een invulling te geven aan de inhoud van deze ochtend of middag. Vindt u het leuk om studenten te laten zien hoe een dag er binnen uw bedrijf uitziet? Laat het ons weten!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen