Aanmeldprocedure

Hoe meld je je aan?

Je meldt je aan voor de opleiding via:

PA-KV@hr.nl
010 - 794 5313

Daarnaast meld je je ook aan voor de opleiding via Studielink. De procedure hiervoor vind je op de algemene aanmeldpagina.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar

Voor deze opleiding is per studiejaar een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar. Wanneer je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, word je op volgorde van aanmelding toegelaten. Daarom adviseren wij je om je aanmelding zo snel mogelijk door te geven aan de opleiding. 

Let op: Voor het studiejaar 2018-2019 hebben we inmiddels zoveel aanmeldingen, dat er alleen nog plaats is op de wachtlijst.  

Pre-masterbijeenkomst

Na je aanmelding voor de masteropleiding wordt je uitgenodigd voor een pre-masterbijeenkomst. Deelname aan één van deze twee bijeenkomsten is verplicht. Tijdens de bijeenkomst krijg je onder andere informatie over de opleiding, maak je een begin aan je praktijkleerplan, heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en wordt vastgesteld of je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden. Voorbereidingen voor deze bijeenkomst ontvang je na je aanmelding vanuit de opleiding.

De pre-masterbijeenkomst voor aanmelders wordt op twee momenten tussen april en juni aangeboden. Na je aanmelding ontvang je hierover verdere informatie.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.