Menu Zoeken English

Aanmeldprocedure

Hoe meld je je aan?

Je meldt je aan voor de opleiding via:

PA-KV@hr.nl
010 - 794 5829 (bereikbaar op dinsdag en woensdag).

Daarnaast meld je je ook aan voor de opleiding via Studielink. De procedure hiervoor vind je op de algemene aanmeldpagina.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar

Voor deze opleiding is per studiejaar een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar. Wanneer je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, word je op volgorde van aanmelding toegelaten. Daarom adviseren wij je om je aanmelding zo snel mogelijk door te geven aan de opleiding. 

Let op: Voor het studiejaar 2020-2021 hebben wij al veel aanmeldingen binnen, daarom word je op dit moment op de wachtlijst geplaatst. Mocht je interesse hebben, laat dit dan zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar pa-kv@hr.nl. Vermeld hierbij je naam, werkplek, aantal jaren werkervaring en omvang van arbeidscontract. In januari 2020 wordt iedereen – die zich heeft aangemeld – aangeschreven en wordt bekeken hoeveel opleidingsplaatsen wij definitief kunnen invullen. Alle aanmeldingen worden afgehandeld op basis van datum van aanmelding.

Pre-masterbijeenkomst

Na je aanmelding voor de masteropleiding wordt je uitgenodigd voor een pre-masterbijeenkomst. Deelname aan één van deze twee bijeenkomsten is verplicht. Tijdens de bijeenkomst krijg je onder andere informatie over de opleiding, maak je een begin aan je praktijkleerplan, heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en wordt vastgesteld of je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden. Voorbereidingen voor deze bijeenkomst ontvang je na je aanmelding vanuit de opleiding.

De pre-masterbijeenkomst voor aanmelders wordt op twee momenten tussen april en juni aangeboden. Na je aanmelding ontvang je hierover verdere informatie.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen