Menu English

Er is ook veel oog voor de mens achter de student

Ik ben via een EVC-procedure toegelaten en ik ben blij dat Hogeschool Rotterdam dit avontuur met mij aan is gegaan. De inhoud van de opleiding spreekt mij erg aan, het is een combinatie van een heleboel vakgebieden, niet specifiek de ontwikkeling van het kind.

De sfeer, inhoud, enthousiaste docenten en medestudenten, het niveau, het studiemateriaal en de diversiteit aan vakken. Voor mij is deze masteropleiding geweldig om te volgen.

Wat mij tot nu toe het meeste is bijgebleven zijn de lessen hermeneutiek, filosofie en sociologie. Het leren denken vanuit een ander kader/perspectief. Niet zomaar alles klakkeloos overnemen. De sfeer binnen ons jaar is familiair en saamhorig. We zijn met een grote groep doorgegaan naar het tweede jaar, dat zegt iets. Er wordt, terecht, veel zelfstandigheid verwacht. Maar er is ook veel oog voor de mens achter de student. Het docententeam inclusief coördinatoren is erg enthousiast en dat is in iedere les voelbaar.

Op mijn werk stel ik mijn collega's en leidinggevenden vaker de vraag “waarom?”. Dankzij de vaardigheden die ik door de master heb gekregen, heb ik zicht gekregen op een nieuwe baan bij mijn huidige werkgever. Hopelijk kan ik daar komend jaar mee starten.

Ik raad mensen echt aan om de Master Pedagogiek te gaan doen. Iedereen heeft een betrokken houding, er is goede communicatie, er hangt een prettige sfeer en bovenal is de opleiding inhoudelijk op niveau.

Barbara Fifis is student Master Pedagogiek en werkt bij Eigenz, de ambulante afdeling van Zuidwester.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen