Menu English

Evelyne van der Neut

Docent Master Taalbewust Leren

Evelyne helpt opleidingen van Hogeschool Rotterdam om taalonderwijs te integreren in beroepsgerichte vakken. Haar missie is dat elke opleiding doordacht, gedragen en vooral: praktisch uitgevoerd taalbeleid heeft.

Ze deelt graag kennis binnen en buiten de hogeschool. Samenwerking staat voor haar centraal. Daarnaast hamert zij op het gebruiken van wetenschappelijke kennis en het ophalen van resultaten. In de Master Taalbewust Leren helpt zij de studenten om in hún school of opleiding taalbeleid te ontwikkelen, met aandacht voor verschillende lagen: leerlingen / studenten, collega’s en het management.

In 2015 is Evelyne afgestudeerd aan de onderzoeksmaster Nederlandse Letterkunde van Universiteit Utrecht. Daarna ging zij aan de slag bij Hogeschool Rotterdam als taaldocent en inmiddels werkt ze als taalonderwijsadviseur en projectleider.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen