Menu English

Sanne Vreugdenhil

Docent Master Jonge Kind

Sanne heeft veel praktijkervaring in het basisonderwijs en kinderopvang, zowel als trainer, adviseur en als leidinggevende in het basisonderwijs. In haar werk vindt ze een goede wetenschappelijke onderbouwing van groot belang, maar weet als geen ander dat een team het samen elke dag uiteindelijk moet gaan doen!

Zij heeft een hands-on benadering en begeleidt docenten en directies bij het verbeteren van het onderwijs door een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk. Zij is een echte sparringpartner bij het vormen van visie, beleid en cultuurveranderingen. Haar toenmalige basisschool werd in 2018 Rotterdam lerarenteam van het jaar. Haar ervaring met complexe cultuurveranderingen blijkt uit het juryrapport: "Het team van de Tuimelaar heeft in een relatief korte periode een enorme transitie doorgemaakt. Van een gesloten team naar een team dat samenwerkt op alle fronten, beslissingen durft te nemen en die hierin de meningen van hun ondersteunende collega's, ouders en leerlingen meeneemt. Deze ervaring brengt zij mee bij het begeleiden van Masterstudenten bij het meenemen van hun onderzoeksteam.

Na 10 jaar in verschillende leidinggevende functies binnen het basisonderwijs te hebben gewerkt. Werkt Sanne nu sinds drie jaar bij een groot schoolbestuur als projectleider jonge kind. Zij werkte onder andere mee aan de Rotterdamse Resultaatsafspraken Vroegschool en heeft recent met een werkgroep van professionals uit verschillende scholen een bestuursvisie op het jonge kind ontwikkeld.

Zij is een echte verbinder en kan snel schakelen tussen theorie en praktijk. Met haar eigen verhalen uit de praktijk geeft zij kleur aan de vraagstukken van de student.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen