Menu English

Deze masteropleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):

  • Officiële opleidingsnaam: M Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties
  • Naam internationaal: niet bepaald
  • Opleidingscode (Isat): 70036
  • Instellingscode (Brin): 25KB
  • Studiebelasting: 67,5 ECT (1 studiepunt = 28 studie-uren) 

Accreditatie

De opleiding Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties is geaccrediteerd door de NVAO. De 1e fase leidt op tot het niveau vakbekwaam voor het Schoolleidersregister Primair Onderwijs. De 2e fase leidt ook op voor herregistratie voor (ervaren) schoolleiders.


Samenwerking

De opleidingsinstituten Hogeschool Rotterdam en HAN Masterprogramma's (Hogeschool Arnhem en Nijmegen) werken al vele jaren samen bij de ontwikkeling van het opleidingsaanbod op het gebied van management en Innovatie. Hieruit is 1999 de Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties (MMI) ontstaan die als eerste in zijn soort in Nederland door de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie) is geaccrediteerd.

Deze master kan zowel in Rotterdam als op een locatie van de HAN worden gevolgd. Tussen beide hogescholen bestaat een samenwerkingsverband. De docenten in Rotterdam en Nijmegen zijn merendeels dezelfde en op iedere locatie is een opleidingscoördinator het centrale aanspreekpunt. Ook als je kiest voor Rotterdam ben je ingeschreven bij Hogeschool Arnhem Nijmegen. Aanmelden verloopt daarom via de HAN, onze aanmeldknop schakelt je automatisch door.

De Master Management en Innovatie is gelieerd aan het Kenniscentrum Publieke Zaak van de HAN waar de lectoraten Goed Bestuur en Innovatiedynamiek in Maatschappelijke Organisaties (lector dr. Frans de Vijlder) en het lectoraat Innovatie in de Publieke Sector (lector dr. Erik de Vries) onder vallen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen