Menu Zoeken English

Er komt meer structuur in de manier waarop je kijkt en interpreteert

"De Master Management en Innovatie sluit goed aan bij wat ik in de praktijk nodig heb. Met name de manier waarop je om kunt gaan met mogelijke scenario's en hoe je die beschrijft, bieden mij nog steeds veel steun in het inspelen op de actualiteit. Daarnaast heeft mijn onderzoek tijdens de masteropleiding naar kindcentra mij veel kennis opgeleverd. In het proces in de wijk waar onze school staat, levert dat veel voordeel op en wordt mijn visie en mening als gezaghebbend ervaren.

Bij het contact met mijn mede studenten heb ik vooral genoten van het feit dat er uit verschillende beroepsgroepen mensen bij elkaar zaten. Je kunt veel leren van andere bedrijven en de wijze waarop zij uitdagingen tegemoet treden. Daarnaast was het relaxt om op de cursusdagen uit de waan van de dag te zijn en met een groep op te trekken die daar allemaal even zonder ballast van de dagelijkse beslommeringen bij elkaar zaten. Vooral de humor en de openheid vond ik verfrissend.

De masteropleiding stimuleert je om met een andere bril op naar je organisatie te kijken, waardoor je ineens heel andere dingen ziet. Er komt meer structuur in de manier waarop je kijkt en interpreteert. Het geeft je de mogelijkheid om eens met afstand op een onderzoekende wijze met je organisatie bezig te zijn. Daarbij is de manier waarop de medestudenten als buitenstaanders met je meekijken ook heel verfrissend. Door de opleiding ben ik veel bewuster bezig met het opstellen van diverse scenario's. En hou daar ook rekening mee in mijn beleid, waardoor ik meer flexibel ben in het omgaan met de actualiteit.”

Lia Vermeulen
Alumna en directeur van een basisschool

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.