Menu English

Rianne van der Niet

Docent Master Leren en Innoveren

Rianne van der Niet heeft veel praktijkervaring in het basisonderwijs en heeft interesse in wetenschappelijke literatuur. Zij begeleidt docenten en directies bij het verbeteren van het onderwijs door een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk. Dit doet zij als sparringpartner bij het vormen van visie en beleid en tijdens het begeleiden van Masterstudenten.

’Samen inzichten uit de literatuur opdoen en toepassen in de praktijk om vervolgens te bekijken of dit ook leidt tot hoe jij leerlingen/studenten graag ziet leren; dat maakt mijn werk ontzettend waardevol!’

Een aantal jaar geleden rondde zij zelf de Master Leren en Innoveren af. Bij de MLI begeleidt zij nu leerteams en zet zij zich in voor het alumninetwerk. Tijdens haar werk brengt ze graag mensen met elkaar in verbinding en werken haar verhalen over onderwijs enthousiasmerend.

‘Met name tijdens het begeleiden van leerteams op de MLI ervaar je de kracht van samenwerken. Gemotiveerde docenten die elkaar feedback geven en met elkaar meedenken om zo samen verder te komen in hun leerproces; Daar krijg ik heel veel energie van.’

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen