Menu English

Kätie Weiss

Docent Master Leren en innoveren

Wat Kätie belangrijk vindt is dat het leerproces van de lerenden (leerlingen/studenten) in het onderwijs centraal staat.

“Dat ik een bijdrage mag leveren aan het innoveren van het onderwijs, door les te geven aan de studenten die zelf ook lesgeven en willen gaan innoveren, vind ik een hele eer!”

Wat Kätie belangrijk vindt is dat het leerproces van de lerenden (leerlingen/studenten) in het onderwijs centraal staat. Wat wil de lerende leren, hoe kan de intrinsieke motivatie aangeboord en gestimuleerd worden en hoe kan de lerende eigenaar worden over zijn eigen leerproces (zelfregulatie)? Je mag Kätie wakker maken voor dit onderwerp en aanspreken als ze dit in haar eigen lessen vergeet toe te passen!

Kätie is haar loopbaan begonnen bij de lerarenopleiding van Fontys. Ze heeft een flink aantal jaren in het HBO gewerkt en is daarna uit het onderwijs gestapt om te gaan werken bij o.a. NS. 
Uiteindelijk kriebelde het onderwijs weer. Daar werkt ze nu weer, met een pas ontdekte nieuwsgierigheid voor alles wat met toetsen te maken heeft. De afwisselende onderwijstaken, zoals lesgeven, afstudeerders begeleiden, studenten coachen, toetscommissies voorzitten, onderwijsinnovaties starten en leiden, implementeren van Moodle (elektronische leeromgeving, e.d., sluiten aan bij haar behoefte aan afwisseling.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen