Menu Zoeken English

Jan-Willem Tijl

Docent Master Leren en Innoveren

Als alumnus van de Master Leren en Innoveren, is hij inmiddels docent op de opleiding. Zijn expertise ligt in het ontwerpen van innovatieve hybride onderwijsconcepten in co-creatie met de private en publieke sector. Hierin leeft hij het principe van Design Thinking voor, waarbij door het creëren van creatieve dialoog en voortdurende interactie onderwijsinnovatie voor iedere onderwijsprofessional toegankelijk wordt.

"Ik wil studenten in staat stellen een situatie van gedeelde urgentie en gespreid leiderschap te creëren, om de praktijkcontext, als Teacher Leader, samen met collega’s duurzaam te innoveren. Ik vind het mooi, om studenten in staat te stellen ‘best practices’ te creëren om het onderwijs te inspireren met hun ideeën en energie."

Centraal in zijn aanpak staat de praktische vertaling vanuit wetenschappelijke perspectieven. Jan-Willem werkt naast zijn docentschap als senior Onderwijskundig Projectleider en Programmamanager Onderwijsinnovatie op het Zadkine te Rotterdam. In deze rol ligt de focus op het ontwerpen van nieuwe onderwijsproducten en het professionaliseren van docenten en organisatie.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen