Menu Zoeken English

Izaak Dekker

Docent Master Leren en Innoveren

Izaak Dekker beschikt over een brede kennisbasis en over praktijkervaring op het gebied van strategische innovatie en onderwijsuitvoering. Zijn enthousiasme voor onderwijsfilosofie en veranderkunde werkt aanstekelijk.

"Vanuit welke visie geef of verander je het onderwijs? En hoe zorg je dat plannen ook tot goede praktijken leiden? Ik vind het tof om studenten hier bij te begeleiden en ben er tegelijk volop zelf mee bezig."

Achtergrond

Izaak studeerde wijsbegeerte aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast docent bij de master Leren en Innoveren is hij senior beleidsadviseur voor het College van Bestuur van Hogeschool Rotterdam. Als adviseur stuurt hij projecten aan gericht op studiesucces en de professionalisering van docenten. Hiervoor gaf Izaak filosofieonderwijs op basisscholen in Amsterdam en Rotterdam en op een middelbare school in Zeeland. Daarnaast doceerde hij bij de bacheloropleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en de Masteropleiding Pedagogiek van Hogeschool Rotterdam. Izaak is coauteur van ‘Kwaliteit in de klas’ (2015), ‘Samen leven in de moderne samenleving’ (2016) en ‘Onderwijsfilosofen in actie’ (2017). Buiten het werk is Izaak mede-organisator van meetup010 en presentator van filosofische talkshow De idee. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen