Menu English

‘Mijn droom is om in de beleggingen te zitten.’

Thomas van de opleiding Vastgoedkunde

"Toen ik in mijn laatste jaar van de middelbare school zat, wist ik nog steeds niet wat ik wilde doen. Ik zocht een studie waar ik sociaal en economisch kan combineren. Nadat ik met mijn decaan had gesproken ben ik opleidingen gaan wegstrepen. Ik kwam uit op de opleiding Vastgoedkunde, maar wist niet zeker of dit echt 'de' opleiding voor mij was. Daarom begon ik deze studie met het idee dat ik daarna zou kijken wat echt goed bij me past. Even een jaartje kijken waar het schip strandt, maar ondertussen zijn we alweer drie jaar verder. Ik was en ben gewoon heel blij met mijn studie.

Beleggen en lesgeven

Het tofste vind ik dat je heel breed bezig bent. Tijdens een project ben je zowel aan het interviewen, een schetsontwerp aan het maken en met Excel bezig. En juist de mix tussen economisch en sociaal waar ik zo naar opzoek was, zit precies in deze opleiding. Er hangt een relatief informele sfeer op de opleiding, iets wat ik helemaal niet had verwacht.

Mijn droom is om in de beleggingen te zitten. Gewoon voor mezelf, langzaam een paar huizen opkopen en dat steeds meer uitbreiden. Voor de toekomst wil ik ontdekken of docent zijn goed bij me past. Ik geef al bijles in economie en dat vind ik erg leuk. Misschien kan ik deze twee dingen combineren."

Meer weten over Vastgoedkunde?

Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen