Menu Zoeken English

Pauline over haar duale route

Ik houd van de afwisseling

Voor mij is het belangrijk dat ik mijn studie kan combineren met mijn maatschappelijke betrokkenheid. Met duaal studeren bij Vastgoed en Makelaardij heb ik gekozen om al tijdens mijn studie aan mijn carrière te beginnen.

Mijn interesse ligt in het vastgoed, met name duurzame woningbouw vind ik erg interessant. Ik zocht een baan die aansluit op de studie en mij genoeg mogelijkheden biedt voor de toekomst. Ik kwam uit bij Marsaki, gespecialiseerd in projectontwikkeling, projectmanagement, duurzaamheidsadvies, VvE-beheer en woningverkoop. Zij hebben ervaring met studenten die een duaal traject volgen, wat mij een extra goed gevoel gaf over de begeleiding.

Op dit moment werk ik aan verschillende projecten, voornamelijk op het gebied van onderzoek en advies. Alle projecten bevinden zich in een ander stadium. Dat maakt het lekker afwisselend. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het in kaart brengen van wensen van de opdrachtgever, ideeën van de gebruiker inventariseren door workshops te organiseren en offertes vergelijken en inzichtelijk maken in grafieken en tabellen.

Balans

Toen mijn studie van start ging was ik vooral op zoek naar de juiste verdeling in beschikbare tijd. Werk, studie en een sociaal leven erop nahouden vraagt om een goede planning. Ik stel daarom grenzen voor mezelf met betrekking tot de hoeveelheid tijd die ik kan spenderen. Dit is soms lastig, maar gaat mij steeds beter af.

Pauline Smit, student Vastgoed en Makelaardij

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen