Open dag Vastgoed en Makelaardij

Voltijd Bachelor

Is Vastgoed en Makelaardij de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool.

Let op! Voor deze opleiding geldt een selectieprocedure (numerus fixus). Aanmelden is mogelijk van oktober tot uiterlijk 15 januari.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Bekijk de filmpjes van Vastgoed & Makelaardij

Waarom pas jij bij Vastgoed en Makelaardij?

Heb jij interesse in de gebouwde omgeving en ben jij sterk in economie en wiskunde? Dan is de opleiding Vastgoed en Makelaardij écht iets voor jou. De opleiding Vastgoed en Makelaardij is geen opleiding tot makelaar. Je wordt namelijk opgeleid tot vastgoeddeskundige. Je kunt na je opleiding aan de slag als bijvoorbeeld project- of ontwikkelmanager bij een herbestemming, als portfoliomanager bij een vastgoedbelegger, als vastgoedmanager bij een commerciële beheerder van onroerend goed of als vastgoedmanager bij een gemeente.

Vind jij financieel economische vakken leuk?

In de vastgoedwereld draait het vaak om waarde. Waarde van een huis, een kantoor, een gebied, een belegging, van een projectontwikkeling of maatschappelijke waarde. Om deze waarde te bepalen is het van belang dat je een kei bent in economie en wiskunde.

Bekijk ook dit

Vastgoed draait om mensen, niet alleen om geld verdienen

De opleiding Vastgoed en Makelaardij traint je in het waarderen, managen, beheren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Vastgoed draait om meer dan alleen geld verdienen, maar draait ook om waarde en mensen.

🍪

Welkom!