Tom, derdejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Tom, derdejaars student Vastgoed en Makelaardij.

Hoi, ik ben Tom

Zeeuws-Vlaming in Rotterdam, tennisfanaat en bovenal; geïnteresseerd in vastgoed! De gebouwde omgeving is voor mij altijd al een prikkel van interesse geweest. Op dit moment loop ik stage bij een ontzettend mooi bedrijf in Rotterdam, een Belgische vastgoedbelegger. Alle kennis die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan tijdens de opleiding kan ik nu gebruiken op mijn stage. Ik heb dagelijks contact met vastgoedprofessionals. Je krijgt een hoop kennis mee hier in Rotterdam en die mag je gelijk testen. Denk je zeker te weten dat vastgoed het vakgebied is waarbinnen jij werkzaam wilt zijn? Dan zul je ongelooflijk tevreden zijn met het curriculum, want vanaf jaar 1 krijg je vakken die raakvlakken hebben met tal van beroepen binnen het vastgoed: huisvestingsadviseur, projectontwikkelaar, taxatieprofessie, maar je krijgt bijvoorbeeld ook een module bouwkunde. Mocht je vragen hebben over de opleiding, stuur mij dan een berichtje.

Stel je vraag