Trade Management gericht op Azië voltijd

Voortaan: International Business | International Business for Asia

De opleiding Trade Management gericht op Azië gaat verder als de vierjarige differentiatie International Business for Asia van de opleiding International Business.

Aanmelden voor de opleiding Trade Management gericht op Azië is niet meer mogelijk. Je kunt je aanmelden voor de (Engelstalige) differentiatie International Business for Asia van de nieuwe bacheloropleiding International Business.

Vanwege een landelijke herordening van economische bacheloropleidingen is een aantal opleidingen samengevoegd en is een groot aantal opleidingen van naam veranderd. Dat geldt ook voor Trade Management gericht op Azië. De opleiding wordt voortaan alleen nog in het Engels aangeboden. Het diploma dat je ontvangt voor de differentiatie (afstudeerrichting) International Business for Asia van de opleiding International Business, is gelijkwaardig aan het diploma van Trade Management gericht op Azië.

Let op! Deze opleiding gaat verder als de differentiatie International Business for Asia van de opleiding International Business.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.